Cloby Informàtica Mancor de la Vall Balears, Illes

No requereixen una gran inversió

01/09/2016


Molts autònoms i gerents o propietaris de pimes sovint pensen que les aplicacions mòbils només mereixen la pena per a les grans empreses i companyies, cosa que és realment erroni. Consideren que desenvolupar una app resulta una   desemborsament excessiu de capital, que ofereixen funcions massa específiques   per al que realment necessita el seu negoci i que són massa   complicades   d'utilitzar i no li van a treure la suficient   rendibilitat.

Això és una cosa que m'agradaria desmentir completament, ja que   qualsevol negoci pot beneficiar-se dels avantatges d'una app, independentment de la seva grandària. És més, basant-me en la importància que tenen les aplicacions mòbils per a algunes empreses actualment (ja sigui en el mercat o de creació específica), moltes d'aquestes empreses es veurien   limitades   ja que no serien capaços de funcionar sense les mateixes.

Un altre aspecte a tenir en compte en aquest punt seria   l'ús que se li vulgui donar a l'app   i el nivell d'implicació amb la inversió realitzada per part de l'empresa. Crear una app   no és sinònim de negoci segur, sinó que és un element més dins de l'activitat del negoci al qual cal prestar una especial atenció i cura de la mateixa manera que a la resta de tasques, activitats, funcions i detalls que es puguin requerir per al correcte funcionament de l'empresa i la rendibilitat i eficiència de tots els elements productius.

És molt important informar-se bé sobre els preus, tenir clar   quant pot costar crear-la i el cost del seu desenvolupament i manteniment, per no portar-te sorpreses o que et puguin enganyar. Tot dependrà del nivell de funcionalitat, pressupost i objectius que es tinguin per crear l'aplicació. Per a això, has de conèixer les característiques clau que determinen el preu app   i tenir clar que pot resultar una inversió important per a qualsevol empresa, encara que dependrà de cada tipus de negoci.